skip to Main Content

⏰ Last minute Chorvatsko
Všechny předprázdninové termíny nabídek Chorvatska jsme zlevnili na minimum. Slevy platí do vyprodání kapacit, garantované kapacity zde

Dnešní TIP

💎 TOP nabídka Chorvatsko

Dnešní TIP

💎 Last minute sleva

CHORVATSKO

Rezervujte hned

ITÁLIE

Rezervujte hned

✈ BULHARSKO

Rezervujte hned

✈ TURECKO

Rezervujte hned

ZKRÁCENÁ DOVOLENÁ

Doprava a ubytování se stravou v ceně

POZNÁVACÍ ZÁJEZDY

Nejprodávanější

Nejbližší odjezdy (autobus)

SLOVINSKO

Nejprodávanější

ADVENTNÍ ZÁJEZDY 2024

Nejprodávanější

Nové podmínky

Zálohy a splátky

Nízké zálohy a doplatek až před dovolenou

Důležité

Výhodné cestovní pojištění

Cestovní pojištění vč. pojištění stornovaného zájezdu

Oblíbené

Dárkový poukaz za minutu

Zvolte hodnotu, zaplaťte kartou, vytiskněte a věnujte originální dárek!

Přidejte se k našim spokojeným zákazníkům!

Byla jsem s vámi v Chorvatsku a vše klaplo na 1. Dovolená byla super. Příští rok plánuji Itálii a věřím, že to bude zase přes vás.

Byli jsme letos s touto cestovkou v Chorvatsku na Plitvicich a za mě super. Všechno proběhlo naprosto v pořádku. Pan průvodce i řidič byli na jedničku. Za mě doporučuji.

Bola som s Kormidlom v Belgicku na poznávačke, a vrelo doporučujem. Super zorganizované, všetko klaplo a sprievodca p. Žák bol úžasný. Hodne informácií, bol pohotový, vtipný, galantný a výborne poradil. Ďakujem za luxusný zážitok

Perfektní služby, rychlé a vstřícné jednání :)

Včera jsme byli na prvním zájezdu s Vámi a mohu říct že to bylo super 👍 moc děkuji a těším se na další cestu pod vlajkou Českého kormidla ❤️❤️

Velká spokojenost s cestovkou i s ubytováním v Imperial hotel Vodice. Ubytování příjemné čisté, jídlo vynikajicí, destinace nádherná. Vřele doporučuji 👍👍👍

Dovolená s Vámi byla naprosto fantastická, od destinace, kterou jsem neznal a byla mi doporučena, a ukázala se jako naprosto fantastická, přes delegáta a jeho zkušenosti a znalosti až po servis, kterého se mi dostalo. Jako pražák jsem se trochu obával brněnské cestovky, ale mé obavy byly naprosto zbytečné, tahle firma ví co, proč a jak dělá a já byl naprosto spokojený. Pro příští dovolenou jasná volba!

Krásné poznávací zájezdy za rozumnou cenu

Jednodenní koupání u moře – Bibione – nemělo chybu. Super alternativa, když vám moře chybí a chcete si bez ztráty více dnů z dovolené vycistit hlavu. Vše bylo perfektně zorganizováno. Řidiči skvělí. Autobus pohodlný. Moderní. Nevěděla jsem, do čeho jdu, ale obavy byly zbytečné. Děkuji, už koukám na jiné destinace :) přeji vám, ať se daří !

Naprostá spokojenost ! Naopak zájezd do Florencie a Cingue Terre byl okořeněn spánkem v hotelu přímo u moře, což ani neinzerovali. Večerní koupání, západ slunce. Bohatá snídaně. To vše 4.500,- Úžasný pobyt ! Jdu jim zrovna volat, že pojedu zase a vidím ty zlé kritiky.

Čtyři hvězdičky. Od 28.7. do 6.8. jsme s touto cestovkou vyrazili na dovolenou do Bristu v Chorvatsku. Byli jsme ubytováni ve Vile Jelena, kde jsme měli i polopenzi. Pokoj byl krásný ačkoliv byl menší, s výhledem na moře i klimatizací. Vila Jelena byla kousek od moře, což nám vyhovovalo. Delegát Vojta byl skvělý, doporučil i kam jet a kam naopak ne. Využili jsme výlet na Korčulu, výlet se nám moc líbim ačkoliv cesta byla dlouhá. Polopenze byla vyhovující (snídaně a večeře). Jednu hvězdičku musím strhnout vzhledem k velmi pozdnímu odjezdu domů. Vyjížděli jsme v 20:30, do 9 hodin ráno jsme museli vyklidit pokoje a kufry jsme měli na terase, kde jsme taky čekali. Čas odjezdu jsme se dozvěděli teprve ve 12 hodin, kdy dojel delegát přivítat nově ubytované klienty.
Jinak jsme byli velmi spokojeni.

České kormidlo zorganizovalo naprosto skvělé ubytování (hotel Ajda) včetně královské polopenze a volného vstupu do obrovského welness centra v Moravských Toplicich, Slovinsko. Jejich služby chválím a Moravské Toplice vřele doporučuji pro aktivní i pasivní dovolenou s dětmi i bez.

Cestovní kancelář České kormidlo

Více než 20 let na trhu

Cestovní kancelář České kormidlo úspěšně působí na českém trhu již od roku 2002

Garance nejnižší ceny

Na letní i zimní dovolenou máme kapacity nakoupené dopředu a vybrané termíny garantujeme. Ukázat

Výhodné cestovní pojištění

Ke každému zájezdu si můžete přikoupit cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu. Více

Vlastní autobusová doprava

Krom klasické dovolené dokážeme zajistit individuální autobusovou dopravu. Více na Autokarem.cz